Workshops

Alberto de Souza Productions

 

Latin entertainment

Workshops

Tijdens een percussie workshop maakt u een muzikale reis door Brazilië en het Caribische gebied. In de workshop laten wij zien dat iedereen ritme heeft en het snelle resultaat is altijd verbluffend. De overrompelende kennismaking met een surdo (grote trommel) en andere slagwerkinstrumenten is een onvergetelijke ervaring. Naast ontspanning dient een percussie-workshop als krachtig middel bij het stimuleren van uiteenlopende groepsprocessen.

 

De drempel om mee te doen is laag, omdat je er geen ervaring voor nodig hebt. Kenmerken van een workshop percussie bij ADS Productions: samenwerken, luisteren, concentreren, bespelen van verschillende slagwerkinstrumenten, interactiviteit, respect voor de individu, ontspannen en bovendien veel plezier maken.

 

U kunt zelf het karakter van de workshop bepalen : teambuilding, challenge of party. Met of zonder percussiegroep en Braziliaanse danseressen, wij geven u graag advies en ideëen. Wij trommelen iedereen bij elkaar!

 

Ben jij geïnteresseerd, of lijkt het je leuk om een workshop percussie te volgen? Vraag vrijblijvend informatie op via Contact.