Bands

Alberto de Souza Productions

 

Latin entertainment

Bands

Trio Banho de Sol

Met Alberto op percussie, Amarildo en Patrique vormen een uniek trio onder de Braziliaanse bands. ‘Trio Banho de Sol’ is een muzikaal trio met een zeer uitgebreid Braziliaans zwoel, zonnig en jazzy repertoire, bestaande uit de beroemde Bossa-Nova, Samba, Samba-Reggae, MPB en Pagode.

De kleine bezetting maakt de band uitstekend geschikt voor het spelen tijdens diners, recepties en andere partijen. Samen met u kan de sfeer worden bepaald; van rustige achtergrondmuziek tot een swingende Latin Beat.

 

Big Band Brasil-BBB

De Braziliaanse Big Band met een groots showelement ! Swingende muzikanten, ....... zanger en zangeres en meeslepende blazers ! Alle muzikanten zijn muzikaal geboren en getogen met ....??

Deze indrukwekkende band bestaat uit gedreven Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse muzikanten. Zij voeren u mee op alle beroemde Braziliaanse muziek: opzwepende Samba’s, coole Samba-Reggae, ritmische Afoxe, zwoele Bossa Nova’s, vrolijke Pagode, spectaculaire MPB (Braziliaanse Popmuziek) en intense Tropicalismo! De schitterende Braziliaanse danseressen maken het spektakel compleet. Leef u uit met deze swingende muziek en show uit het populaire Brazilië!

 

Libra

Libra is een multifunctionele allround band geschikt voor alle gelegenheden met een Latin Spirit ! Er is geen feest of evenement waar ze niet met succes gespeeld hebben.. Libra staat bekend om haar muzikale kracht, ook in een kleinere bezetting. Het geheim ligt in de multifunctionaliteit van iedere persoon!

Monica, leadzangeres, speelt verschillende percussie-instrumenten en toetsen. Margreet is heel veelzijdig met zingen en het spelen op saxofoons, dwarsfluit en toetsen. Mark presenteert zich als regelrechte goochelaar door gelijktijdig piano en synthesizer-bas te spelen. Een Tropical party, Salsa-Fiesta of Zuid-Amerikaans spectakel: Libra maakt er een feest van!