Shows

Alberto de Souza Productions

 

Latin entertainment

Shows

Wanneer het gaat om een particulier feest, bedrijfsuitje of evenement, zakelijke receptie, brancheborrel of productpresentatie bieden wij u slagkracht door middel van unieke interactieve mogelijkheden met percussie:

 

  • Als spectaculair entertainment een swingende percussie-workshop of energizer waarbij wij met alle gasten binnen korte tijd muziek maken. Alle zintuigen komen aan bod in deze energieke happening. Naar keuze kunnen onze Braziliaanse danseressen en acrobaten het spektakel compleet maken !

 

  • Als fenomenale opening, waarbij u uw gasten compleet kunt verrassen en imponeren door middel van een krachtige percussie presentatie of Braziliaanse Carnavalsshow met exotische danseressen in schitterende bikini‚Äôs en kostuums. Het ijs wordt gebroken en het evenement of feest knallend geopend!

 

  • Een opzwepende sportieve percussie groep of het beroemde Braziliaanse Carnaval uit Rio de Janeiro in een kleurrijke Parade!

De percussionisten en danseressen begeven zich tussen het publiek.

 

Wij geven uw gasten de gelegenheid om actief mee te doen en hun muzikale en creatieve kanten te laten uiten. Of gewoon lekker te feesten. Uw gasten spelen mee op professionele percussie-instrumenten of met feestelijke samba shakers waarbij beide handen en voeten aan te pas komen. Ervaar het opzwepende effect, ervaar zelf de Latin-Spirit!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw event of party. Iedere combinatie is mogelijk en het aantal deelnemers onbeperkt.